Поръчка, плащане и доставка

Поръчка и плащане

1. Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в www.estet.de.com

Срокът на доставка на всички текстилни продукти е максимум 5 дни (в повечето случаи ги получавате до ден, два). Ако желаният артикул по някаква причина не е наличен в даден момент или ако доставката ще отнеме повече време, клиентът бива уведомен за това в най-кратък срок.

2. Всички поръчки, получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в следващия първи работен ден.

3. Заплащането на цената по договора се извършва посредством посочените на www.estet.de.com начини, като с извършването на плащане потребителят прави доброволно изявление, че е съгласен да заплати продукта и че е съгласен с Общите условия.

4. Посочените на www.estet.de.com цени на продуктите са крайни и са с включен ДДС.

5. „ЕСТЕТ-ДЕ“ ЕООД си запазва правото да променя цените на продуктите.

6. Плащането се осъществява с  наложен платеж– при доставка на поръчания продукт заплащате сумата за получените стоки на куриера!

За по-големи поръчки или за клиенти на едро предоставяме банковата си сметка:

Банковата сметка на „ЕСТЕТ-ДЕ“ ЕООД е в РАЙФАЙЗЕНБАНК, IBAN: BG18RZBB91551009190367 , BIC: RZBBBGSF.

7. При приключена поръчка (доставена от нас и заплатена от Клиента), Клиента получава имейл за финализиране на поръчката.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, според техните цени за доставка. Имате избор дали желаете стоките да бъдат доставени до офис на Еконт или до Вашия дом.

8. Електронния магазин www.estet.de.com работи с други е-магазини на базата на Dropshipping. След като заявката е подадена към тях, отговорността е тяхна за изпращането, качеството на стоката и свързаните с нея атрибути като касови бележки, фактури и гаранционни карти!

Ако имате въпроси, потърсете ни! 🙂

e-mail: www.estet.de.com

0888385877